pondělí 28. března 2011

Milé Maminky, v minulém čísle Maminy jsme Vás informovaly o podstatné změně ve způsobu platby. Apelovaly jsme na Vás, abyste své případné finanční dary zasílaly nejpozději do 15.2.2011, abychom si i my mohly udělat finanční rozpočet na tento rok a věděly, jaký náklad bulletinu Maminy dát do tisku.
Objevily se ovšem dva problémy:
- Některé z Vás naší výzvu vyslyšely, zapomněly však uvézt do vzkazu pro příjemce své jméno a tudíž jsou nevyhledatelné.
- Některé z Vás jistě chtěly přispět, ale v době angín, chřipek apod. to prostě do daného data nestihly.
Došly jsme z těchto důvodů k tomuto závěru:
 Prodlužujeme dobu, kdy můžete své dary poslat, do konce dubna. (tj. do 30.4.2011.) Nezapomeňte prosím do vzkazu pro příjemce uvést své jméno. Po tomto datu budeme z finančních důvodů nuceny zasílat bulletin našeho sdružení pouze dárkyním, které věnovaly své dary do 30.4.2011. (Neplatí pro nové členy sdružení Jókebed, kteří se přihlásí k odběru během roku) Maminky, které již své finanční dary věnovaly a zapomněly uvést ve zprávě pro příjemce své jméno, prosím – ozvěte se naší hlavní distributorce Petře Hudziecové na mail: http://email.seznam.cz/newMessageScreen?sessionId=&to=mailto:hup%2emamina%40centrum%2ecz, abychom mohly dohledat vaši platbu.
Náklady na jeden výtisk bulletinu na celý rok činí nadále 100,-Kč. (Vychází 4x ročně). Poštovné (rovněž na celý rok) činí: 60Kč (jeden kus v obálce), 88Kč (2-7ks), 120Kč (8-15ks) nebo 196Kč (16 a více kusů).
Peněžní dary můžete nadále zasílat složenkou nebo převodem na účet u ČSOB, číslo účtu: 182183265/0300. (Nezapomeňte prosím uvést do zprávy pro příjemce své jméno.) Také můžete využít své oblastní distributorky a předat dary přímo jim.
Děkujeme za Vaše modlitby i povzbuzení. Přejeme Vám radost z našeho Boha. 
„Ať jsou veselí a radují se z tebe všichni, kteří tě hledají: ať říkají  stále:“Hospodin je velký“ ti, kdo milují tvou spásu.“ Žalm 40:17

Žádné komentáře:

Okomentovat